FC Twente Nieuws

Weg vrij voor Verbeek: "Kunnen spijkers met koppen geslagen worden"

Weg vrij voor Verbeek: "Kunnen spijkers met koppen geslagen worden"

Vrijdagavond werd bekend dat René Hake per direct vertrekt bij FC Twente. Door deze wending lijkt de komst van Gertjan Verbeek, als opvolger van de 45-jarige Drent, dichterbij te komen.

[google]"Het zou zomaar kunnen dat er dit weekend spijkers met koppen geslagen kunnen worden", laat Verbeek weten tegenover de TC Tubantia. "Dat lijkt logisch nu ze er met René zijn uitgekomen." De 55-jarige trainer vindt het een prima moment om te starten met de spelersgroep. "Je hebt dan een volle week om je voor te bereiden op de volgende wedstrijd (PSV-uit, red.)."

Als alles verloopt naar behoren, tekent Verbeek een 2,5-jarig contract in Enschede. "De bal ligt bij Jan van Halst", vervolgt hij. "De gesprekken waren constructief, er was openheid. We weten van elkaar wat we willen, maar er liggen nog wel een paar dingen. Het kan dus snel tot een akkoord komen, maar het kan ook van niet", aldus Verbeek.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties