FC Twente Nieuws

'Weggestuurde FC Twente-trainer naar Galatasaray'

'Weggestuurde FC Twente-trainer naar Galatasaray'

Verschillende Turkse media melden dat Co Adriaanse komend seizoen de nieuwe trainer van Galatasaray wordt, waar hij het stokje van de Nederlander Jan Olde Riekerink zal overnemen. De Telegraaf meldt op haar beurt dat Olde Riekerink (in maart van dit jaar aangesteld als trainer van Galatasaray, red.) aan de slag gaat als hoofdopleidingen van de club uit Istanbul.

[google]Voor de clubloze Adriaanse is zijn laatste klus als trainer alweer even geleden. In 2012 werd hij na een halfjaar bij FC Twente de deur gewezen door het toenmalige bestuur, dat liever Steve McClaren voor de tweede maal aan het roer had. Tussen 2014 en 2015 was de 68-jarige analist van Studio Voetbal werkzaam bij FC Utrecht als technisch adviseur.

Adriaanse en Olde Riekerink gaan dus samenwerken en dat is niet geheel nieuw voor beide heren. In 2005 werkten ze al eerder samen bij FC Porto.

FC Twente EK Poule. Doe mee en WIN!

Onze FC Twente EK Poule is geopend! Doe ook mee en vergeet
zeker ook niet je vrienden uit te dagen. Deelname is uiteraard gratis en
voor top 10 hebben we mooie prijzen te vergeven!

Klik hier om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan.
We wensen iedereen veel succes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties