FC Twente Nieuws

Welke club durft het aan met Roemeratoe? "Hij is gewoon eredivisiewaardig"

Welke club durft het aan met Roemeratoe? "Hij is gewoon eredivisiewaardig"

Eén van de spelers die aan het einde van het seizoen transfervrij de deur uitloopt bij FC Twente is Godfried Roemeratoe. FC Twente besloot de optie in zijn contract niet te verlengen, en ook Willem II, de club die hem dit seizoen huurt van FC Twente, heeft ook geen interesse om de middenvelder aan het einde van het seizoen transfervrij over te nemen.

De vraag is nu waar hij terecht gaat komen. Vertrekt hij naar het buitenland of vindt hij een nieuwe werkgever binnen de landsgrenzen? Eén ding is zeker, het vinden van een nieuwe werkgever is de laatste klus van zijn zaakwaarnemer René Wagelaar. Die heeft besloten om zich terug te trekken uit de wereld van spelersmakelaars.

Toch zal hij zijn uiterste best doen om Roemeratoe goed te begeleiden. Er is inmiddels interesse. "Er zijn contacten met Nederlandse clubs die bellen en in het buitenland beweegt wat, maar dat is allemaal nog vroeg. Tot 1 september moet ik hem helpen, en we zien wel wat daar van komt. Er zal wel een club voor hem komen, daar ben ik van overtuigd."

Waar hij terecht gaat komen is nu nog onzeker, maar volgens Jan van Staa is Roemeratoe wel eredivisiewaardig. "In potentie heeft hij veel kwaliteiten", aldus de gepensioneerde trainer bij Voetbaltijd. "Waar het bij hem meestal aan ontbreekt, is de echte drive om koste wat het kost te slagen. Dat is zijn laatste stap. In principe is hij gewoon eredivisiewaardig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties