FC Twente Nieuws

"Wij schreeuwen altijd dat we een grote club zijn, vandaag laten we dat ook zien"

"Wij schreeuwen altijd dat we een grote club zijn, vandaag laten we dat ook zien"

Zaterdag was een bijzondere dag die alle verwachtingen wist te overtreffen. FC Twente startte om 9:00 uur met de verlenging van de seizoenkaarten en beloofde daarbij een broodje beenham te bezorgen bij de supporters. Al snel werd duidelijk dat dit een onbegonnen missie was want binnen 20 minuten waren er al meer dan 1000 kaarten verlengd en om 14:00 uur stond de teller al op 5000. Gekkenhuis.

De actie werd op touw gezet door de club in samenspraak met de supporters. Eén van de initiators is Joost Middelhof, een fanatieke supporter die elke seconde van de dag klaar staat om zijn club te helpen. "Wij schreeuwen altijd dat we een grote club zijn, vandaag laten we dat ook zien", zo laat hij weten in gesprek met Arjan te Bogt van de TC Tubantia.

In totaal werden zaterdag 8.157!! jaarkaarten verlengd, maar het was onmogelijk om alle supporters een broodje beenham te bezorgen. Ook niet met hulp van onder andere Fred Rutten en oud-spelers Andy van der Meyde. Toch hoeven de supporters zich geen zorgen te maken over het beloofde broodje beenham.


[google]

Iedereen die zaterdag voor 00:00 uur zijn of haar seizoenkaart heeft verlengd, krijgt een tegoedbon. Deze kan gebruikt worden tijdens de eerste thuiswedstrijd waarbij de supporters weer welkom zijn.

Wat de actie misschien extra uniek maakt is dat deze pas anderhalve dag voor de start van de verlenging werd bedacht. In eerste instantie was het idee om een drive-in te organiseren, maar hiervoor kreeg de organisatie geen toestemming van de gemeente. Plan B bleek uiteindelijk een shot in de roos.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties