FC Twente Nieuws

"Wij willen als ploeg dit seizoen om alle prijzen meespelen"

"Wij willen als ploeg dit seizoen om alle prijzen meespelen"

Suzanne Giesen keerde afgelopen winter terug bij FC Twente vrouwen. Afgelopen week maakte zij haar rentree in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Ajax. In de strijd om de Eredivisie Cup tegen de Amsterdammers startte Giesen meteen in de basis.

"Ik had niet geheel verwacht dat ik meteen zou beginnen", begint Giesen op de clubsite. Ik weet dat ik nog moet groeien naar een hoger niveau, maar het was fijn om weer te spelen en de wedstrijd te winnen van Ajax. Ik ben nu een paar weken terug bij FC Twente en ik ben heel goed ontvangen door het team."

Ook in de TOTO KNVB beker doen de Tukkers nog volop mee. Aankomende vrijdag neemt FC Twente vrouwen het in de kwartfinale op tegen VV Alkmaar. "Wij hebben meer kwaliteit in de ploeg, maar het is en blijft een bekerwedstrijd. Daarin is vaak veel mogelijk. We verwachten dat Alkmaar veel strijd en werklust in de wedstrijd zal gooien, ze zullen er vanaf het begin vol op klappen en alles geven. Wij moet zorgen dat we voetballend daar het goede tegenover zetten."

"Wij willen als ploeg dit seizoen om alle prijzen meespelen"

FC Twente vrouwen trapt vrijdagavond 19:30 af op Sportcampus Diekman. Daar zullen de mannen van FC Twente vanaf 2023 weer gaan trainen, die ambitie sprak Paul Van der Kraan althans uit. Ambitie is iets wat ook bij Suzanne Giesen niet ontbreekt. "We spelen om een plek in de halve finale van de beker en wij willen als ploeg dit seizoen om alle prijzen meespelen", besluit Giesen.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties