FC Twente Nieuws

Willem II gebrand op zege tegen FC Twente: "Dan moet het lukken"

Willem II gebrand op zege tegen FC Twente: "Dan moet het lukken"

Aankomende zaterdag wacht FC Twente in eigen huis het competitietreffen met Willem II. De ploeg van trainer Gertjan Verbeek zal - in de strijd om handhaving in de eredivisie - drie punten veilig moeten stellen tegen de Tilburgers, die afgelopen weekend met maar liefst 5-0 van koploper PSV wisten te winnen.

[google]"Maar we moeten met beide benen op de grond blijven staan", reageert middenvelder Elmo Lieftink in gesprek met Omroep Brabant. "Zaterdag wacht FC Twente en dat is een cruciale wedstrijd. Drie punten pakken is belangrijk. Dan doe je goede zaken."

De vraag rest of Willem II ook in Enschede voor een stuntje kan zorgen. "Dat is een hele goede vraag", vervolgt Lieftink. "We moeten er alles aan doen om te winnen. Ik denk niet dat je er dan al bent, maar we zetten bij een zege wel een hele grote stap in de juiste richting. En als we net zo spelen als tegen PSV, moet het lukken", aldus Lieftink.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties