FC Twente Nieuws

Win een gesigneerd shirt van onze kersverse international Zerrouki

Win een gesigneerd shirt van onze kersverse international Zerrouki

Ramiz Zerrouki bevindt zich deze week in de wolken. De middenvelder van FC Twente maakte afgelopen maandag namelijk zijn basisdebuut voor de nationale ploeg van Algerije. In de wedstrijd tegen Botswana wist Zerrouki met zijn ploeg 5-0 te winnen.

Nu de international terug in Nederland is, heeft FC Twente in samenwerking met de nieuwe Algerijnse bekendheid een winactie opgestart. Via de winactie kan een gesigneerd shirt gewonnen worden van Zerrouki. Wie er kans wilt maken op dit unieke shirt moet op Instagram zowel FC Twente als Zerrouki gaan volgen en #fctwente reageren onder de post die bij de winactie hoort.

De Algerijnse Amsterdammer doormaakt dit seizoen een stormachtige ontwikkeling. Zerrouki begon dit seizoen als vierde middenvelder en moest het vooral doen met invalbeurten. Bij de afwezigheid van Brama greep de jonge middenvelder echter zijn kans. Hoewel Brama tegen SC Heerenveen weer terugkeerde in de basis, speelde Zerrouki in plaats van Roemeratoe. Daarnaast heeft Zerrouki nu dus ook zijn basisdebuut gemaakt bij de Algerijnse nationale ploeg.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties