FC Twente Nieuws

WK lonkt voor Ziyech: "Zal contact met hem opnemen"

WK lonkt voor Ziyech: "Zal contact met hem opnemen"

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat het Marokkaanse voetbalelftal niet langer meer doorging met Halilhodzic. De 69-jarige werd door de voetbalbond ontslagen drie maanden voor de start van het WK. Dit had er onder andere mee te maken om dat de trainer in de clinch lag met enkele sterspelers.

Eén van die sterspelers is Hakim Ziyech. De bondscoach en de oud-speler van FC Twente konden hun meningsverschil niet uitpraten waardoor Ziyech weigerde te spelen voor zijn land. Echter lijkt het WK voor de aanvallende middenvelder nu wel mogelijk te gaan worden. Regragui moet Halilhodzic gaat opvolgen.

Zijn assistent wordt naar alle waarschijnlijkheid Adil Ramzi, ex-speler van FC Twente en momenteel eindverantwoordelijke van Jong PSV. “Natuurlijk neemt de bond het mee dat er zes, zeven spelers uit Nederland zijn die in aanmerking komen voor de WK-selectie, dus daar kan ik een grote rol in spelen, naast m’n taak als trainer.”

Ramzi wil Ziyech graag terugbrengen bij het nationale elftal. “Hakim is een fantastische speler en een fantastisch mens ook, dus ik zou graag helpen ervoor te zorgen dat hij weer gaat schitteren. Ik heb het nummer van Ziyech. Als mijn aanstelling officieel is, dan zal ik contact met hem opnemen”, zo besluit de oefenmeester in gesprek met ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties