FC Twente Nieuws

Woensdag bekerkraker FC Twente (v) - Ajax: "Beker geeft extra lading"

Woensdag bekerkraker FC Twente (v) - Ajax: "Beker geeft extra lading"

Voor FC Twente Vrouwen staat woensdagavond een belangrijke wedstrijd op het programma. Dan speelt de ploeg in eigen huis de kwartfinale van de KNVB-beker. De tegenstander is dan de grote rivaal Ajax Vrouwen. Oranje-international Marisa Olislagers blikt vooruit op de wedstrijd.

Het wordt in ieder geval een totaal andere wedstrijd dan de vorige ronde. Toen werd met 6-0 gewonnen van de Amsterdamse amateurs van Wartburgia. "Een wedstrijd tegen de amateurs is leuk, vooral voor de tegenstander zelf, maar het belangrijkste is dat je verder komt. Het was een vrij makkelijke overwinning."

FC Twente speelde dit seizoen twee keer eerder tegen Ajax en twee keer werd er gewonnen. De laatste keer werd de wedstrijd beslist in blessuretijd. "Een wedstrijd tegen Ajax is altijd een spannende wedstrijd, maar in de beker geeft het extra lading. Je hebt maar één kans om de overwinning te halen en je moet direct resultaat leveren. Ik denk dat we allebei goede ploegen zijn."

De aftrap van de wedstrijd is woensdagavond om 19:30 uur op Sportcampus Diekman in Enschede. Kaartjes voor de wedstrijd kosten 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor jeugd tot en met 16 jaar. Direct kaartjes bestellen? Klik dan op deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties