FC Twente Nieuws

Woerts reageert op aanval Van Roosmalen: "Deal levert FC Twente aardig wat geld op"

Woerts reageert op aanval Van Roosmalen: "Deal levert FC Twente aardig wat geld op"

Zondagavond haalde Marcel van Roosmalen bij Studio Voetbal hard uit naar FC Twente en Chris Woerts. Laatstgenoemde was de persoon die het cryptobedrijf Floki en FC Twente bij elkaar bracht waarna er een sponsordeal werd gesloten tot het einde van het huidige seizoen.

“Alles wat Chris Woerts met elkaar in contact brengt, stinkt. Achter Chris Woerts aanlopen is het allerslechtste dat je kan doen in tijden als deze. Kijk eens goed naar dat plaatje dat bij die munt hoort. Kijk naar die snuit en die oren. Dat is Chris Woerts vermengd met een klein beetje Sander Boschker, een snufje Jack van Gelder en wat Erik Dijkstra zonder bril", aldus de columnist.

Maandag schoof Woerts aan bij de laatste uitzending van Veronica Inside en reageerde op de uitspraken van Van Roosmalen. "Dat ging over een deal met FC Twente. Maar Marcel praat er een beetje over als een priester die over sex praat. Als je er geen verstand van hebt, dan moet je er niets over zeggen."

Volgens de marketeer die zelf flink wat bitcoins in zijn portfolio geeft, is er niets aan de hand. "Het is een digitale munt die je kunt verhandelen op de markten. Leverkusen heeft een deal, Lazio heeft een deal, Fenerbahce heeft een deal en FC Twente heeft gelukkig ook een deal want het levert ze aardig wat geld op."

FC Utrecht – FC Twente

Wint FC Twente van FC Utrecht, dan win je 4,4 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang als bonus een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan de eerste of de laatste goal? Dan win je maar liefst 12 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties