FC Twente Nieuws

Zaakwaarnemer Arnautovic furieus: "Geen koe of paard dat je op de markt verkoopt"

Zaakwaarnemer Arnautovic furieus: "Geen koe of paard dat je op de markt verkoopt"

Woensdagochtend werd bekend dat Marko Arnautović een transferverzoek heeft ingediend bij West Ham United. De Premier League-middenmoter heeft onlangs een Chinees bod afgewezen, wat tot woede leidde bij de voormalig FC Twente-aanvaller.

"Marko is geen koe of paard dat je verkoopt op de markt", foetert broer en zaakwaarnemer Danijel Arnautović in gesprek met Sky Sports. "Hij is een zeer getalenteerde voetballer die nu gewoon wordt gebruikt door West Ham. Voor de club is hij niet meer dan een nummer. West Ham wilde van hem af in januari en dat wil de club nog steeds, als er maar genoeg geld op tafel wordt gelegd. Dat is alles waar die club om draait", aldus Arnautović.

[google][app]

Arnautović kwam tussen 2006 en 2010 uit voor FC Twente. De Servische Oostenrijker kwam in Enschede tot 59 wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor veertien doelpunten en tien assists. Bij een eventuele transfer van Arnautović heeft FC Twente recht op een opleidings- en solidariteitsvergoeding.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties