FC Twente Nieuws

Zaakwaarnemer bevestigt: 'FC Twente wil 44-voudig Tsjechisch international'

Zaakwaarnemer bevestigt: 'FC Twente wil 44-voudig Tsjechisch international'

Ondanks het aankopen van Tom Boere en Marko Kvasina, zou FC Twente nog een extra spits toe willen voegen aan de selectie. Volgens zijn zaakwaarnemer Jiri Muller zouden de Tukkers interesse hebben in de 27-jarige Tomas Necid die momenteel op een dood spoor zit bij Bursaspor. Het zou gaan om een huurconstructie.

Necid is een oud-bekende want in het seizoen 2014-2015 stond hij onder contract bij PEC Zwolle. De 1.91 meter lange spits zou ook in de belangstelling staan van PEC Zwolle en ADO Den Haag. Laatstgenoemd club is nog op zoek naar een vervanger voor de naar Japan vertrokken Havenaar.

[google]Medio 2015 maakte Necid de overstap van PEC Zwolle naar Bursaspor, maar na een goed eerste jaar kwam hij vorig seizoen niet meer voor in de plannen van de trainer. Na een half jaar op de bank te hebben gezeten werd Necid voor een half jaar verhuurd aan Legia Warschau, maar ook dit avontuur werd geen succes.

De ervaren spits heeft inmiddels 44 interlands op zijn naam staan in dienst van Tsjechië waarin hij 12 keer wist te scoren. Zijn laatste interland dateert van 4 september vorig jaar.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties