FC Twente Nieuws

Zaakwaarnemer Holla ontkent vertrekwens: "Danny wil de club helpen"

Zaakwaarnemer Holla ontkent vertrekwens: "Danny wil de club helpen"

Danny Holla heeft gebruik gemaakt van een clausule in zijn contract waardoor hij per 1 juni kan vertrekken bij FC Twente. Dit is volgens zijn zaakwaarnemer Johan Wins echter niet gebeurd om een transfervrije status te verwerven. Holla zou juist het gesprek zijn aangegaan met FC Twente over een nieuwe overeenkomst.

"We hebben in overleg met Twente, waarmee steeds op basis van wederzijds respect wordt gepraat, besloten op te zeggen. Dat is voor beide partijen beter. En we blijven gewoon in gesprek. Danny staat er open voor om de club te helpen", aldus Wins in gesprek met FOX Sports.

[google]

Vanmorgen kwam het gerucht naar buiten dat Holla in gesprek zou zijn met zijn oud-werkgever FC Groningen. Vlak daarna kwam de TC Tubantia met het nieuws dat Holla gebruik had gemaakt van zijn clausule om zo de club transfervrij te kunnen verlaten. Dit wordt dus nu ontkend door kamp Holla.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties