FC Twente Nieuws

Zal Ziyech al heimwee hebben naar FC Twente?

Zal Ziyech al heimwee hebben naar FC Twente?

Hakim Ziyech vertrok onlangs naar Ajax Amsterdam en heeft inmiddels de eerste wedstrijden gespeeld voor zijn nieuwe werkgever. Bij FC Twente zit er een stijgende lijn in de resultaten, iets wat vooraf door menigeen niet verwacht werd zonder de sterspeler. Intussen moet de Marokkaanse middenvelder wennen aan de nieuwe realiteit.

Afgelopen zondag speelde Hakim Ziyech met Ajax in Almelo tegen Heracles, intussen waren de supporters van FC Twente aan het nasmullen van de heerlijke overwinning op ADO Den Haag. Genieten was er voor Ziyech niet bij, na afloop van de eerste helft kreeg hij namelijk de volle laag van hoofdtrainer Peter Bosz. "In de rust krijgt hij de volle laag van de trainer met alles en iedereen erbij. Ziyech heeft niks meer te zeggen." aldus sportverslaggever Valentijn Driessen in het programma 'Natafelen' van Fox Sports.

Bij FC Twente draaide alles om Hakim Ziyech. De middenvelder genoot van dat voorrecht en maakte daar ook gebruik van. In Amsterdam krijgt de sterspeler dat niet voor elkaar en dat blijkt nu. "Zijn autoriteit en zijn positie in de groep is heel erg verzwakt, want ze zetten hem niet eens op de plaats waar hij graag wilt voetballen." besluit Driessen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties