FC Twente Nieuws

Zaterdag eerste oefenwedstrijden FC Twente/Heracles Academie

Zaterdag eerste oefenwedstrijden FC Twente/Heracles Academie

Voor FC Twente staat zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het seizoen op het programma. Ook FC Twente/Heracles Academie speelt zaterdag de eerste wedstrijden in de voorbereiding. Onder13, Onder14 en Onder16 mogen op het eigen terrein aftrappen. Voor Onder15 en Onder18 geldt dat zij een uitwedstrijd op het programma hebben. Onder12 speelt een toernooi.

Dat toernooi, de ‘BFC Talent Cup’, wordt zondag gespeeld in Bussum. Op zaterdag staan alle oefenwedstrijden op het programma. Thuis speelt Onder13 tegen PEC Zwolle, Onder14 een buitenlands affiche tegen Borussia Münster en Onder16 tegen de leeftijdsgenoten van SC Heerenveen.

Ook Onder18 speelt tegen SC Heerenveen, echter mogen zij daarvoor afreizen naar het hoge noorden. Onder15 gaat ook richting de noordelijke provincies. Zij spelen uit tegen FC Groningen. De oefenwedstrijden, die thuis worden afgewerkt, zijn om 10:00 uur en om 12:30 uur te bekijken op het trainingscomplex in Hengelo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties