FC Twente Nieuws

Zekhnini verliest met Noorwegen Onder 21 tegen Oranje O21

Zekhnini verliest met Noorwegen Onder 21 tegen Oranje O21

Vanavond speelde het team van Nederland O21 tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen. FC Twente-aanvaller Rafik Zekhnini behoorde tot de selectie van het Noorse team, maar tot speelminuten kwam het niet.

Om 18:30 uur werd er in Noorwegen afgetrapt voor de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Nederland O21 en Noorwegen O21. De wedstrijd werd met 4-0 gewonnen door Oranje, door doelpunten van Dani de Wit, Calvin Stengs en Rick van Drongelen (2 goals).

[google]

Afgelopen vrijdag kwam Zekhnini ook niet in actie bij Noorwegen. De jonge vleugelaanvaller bleef de gehele wedstrijd tegen Wit-Rusland op de bank zitten. Het duel in Wit-Rusland eindigde in een 1-1 gelijkspel. Zekhnini kwam al acht keer uit voor Noorwegen O21. Hierin wist de snelle aanvaller van FC Twente nog niet tot tot scoren te komen. Wel was hij goed voor een assist. Deze assist dateert echter uit juni 2017.

De laatste keer dat hij in actie kwam voor zijn land is al weer even geleden. Op 5 september 2017 startte hij in de basis tegen de leeftijdsgenoten van Israël. Dit duel eindigde destijds in 0-0. Sindsdien heeft Zekhnini geen speelminuten meer gemaakt voor Noorwegen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties