FC Twente Nieuws

Zekhnini voor het eerst opgenomen in voorlopige selectie Marokko

Zekhnini voor het eerst opgenomen in voorlopige selectie Marokko

Rafik Zekhnini is voor het eerst opgenomen in de voorlopige selectie van Marokko, zo weet RTV Oost te melden. De ploeg van bondscoach Vahid Halilhodžić werkt eind maart de kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup af tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek.

Zekhnini speelde al 26 wedstrijden in diverse jeugdelftallen van Noorwegen. De vleugelaanvaller kwam echter nog niet tot een officieel debuut bij de nationale ploeg, waardoor hij nog kan switchen. Zekhnini keerde Noorwegen O21 onlangs de rug toe na een conflict met bondscoach Leif Gunnar Smerud.

De kans bestaat dat Zekhnini echter alsnog buiten de boot valt bij Marokko. Halilhodžić heeft maar liefst 49 spelers opgenomen in zijn voorlopige selectie, waarvan er nog 26 zullen afvallen.

[google]

Bij FC Twente kwam Zekhnini tot dusver tot vijftig wedstrijden in het eerste elftal. Hierin was hij goed voor zeven doelpunten en vijf assists.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties