Zerrouki behoudt koppositie met Algerijnse nationale ploeg

Ramiz Zerrouki heeft de interlandperiode met een gelijkspel afgesloten. Zerrouki nam het met de Algerijnse nationale ploeg op tegen Burkina Faso en de wedstrijd eindigde in 1-1. Daarmee blijft Algerije de koploper in de WK-kwalificatie poule.

De middenvelder van FC Twente startte net als eerder tegen Djibouti in de basis. Ook nu maakte hij de negentig minuten vol. Waar er van Djibouti makkelijk met 8-0 gewonnen werd, hadden de Algerijnen het een stuk lastiger met Burkina Faso.

Algerije kwam in het duel nog wel op voorsprong via Sofiane Feghouli, maar in de tweede helft kwam de tegenstander sterk terug. Via Bayer Leverkusen-verdediger Edmond Tabsoba wist Burkina Faso dan ook voor de 1-1 te tekenen.

Ondanks het gelijke spel zal de Algerijnse Amsterdammer meer dan tevreden terugkeren naar Nederland. In het eerdere duel met Djibouti maakte de controleur namelijk zijn eerste interlandgoal voor de Algerijnse nationale ploeg.