FC Twente Nieuws

Zerrouki gecomplimenteerd door Manchester City-ster: "Ben nog gewoon Ramiz"

Zerrouki gecomplimenteerd door Manchester City-ster: "Ben nog gewoon Ramiz"

Ramiz Zerrouki maakte afgelopen interlandperiode zijn debuut voor het Algerijnse elftal. De jonge middenvelder viel in tijdens de wedstrijd tegen Zambia die uiteindelijk in 3-3 eindigde. In de wedstrijd hierna tegen Botswana maakte Zerrouki ook nog eens zijn basisdebuut. Van Botswana werd er met 5-0 gewonnen door de Algerijnen.

Na zijn debuut voor de nationale ploeg werd Zerrouki gecomplimenteerd door zijn nieuwe ploeggenoot, en tevens Manchester City-ster, Riyad Mahrez, zo schrijft Leon ten Voorde van de TC Tubantia. Vervolgens beleefde de 22-jarige middenvelder 'een droomweek' en keerde hij uiteindelijk dolblij terug op de club.

Naast Riyad Mahrez is ook de Algerijnse pers onder de indruk van de Algerijnse Amsterdammer. Zerrouki werd onder meer bestempeld als de Busquets van het Algerijnse elftal. Ook viel er in de Algerijnse pers te lezen dat Zerrouki de wasmachine is die Algerije nodig heeft.

Op de Franse versie van de site Transfermarkt werd de naam 'Zerrouki' op de dag van de wedstrijd tegen Botswana (maandag red.) het meest aangeklikt. "Hoe ik terug ben gekeerd bij FC Twente? Gewoon als Ramiz. Maar wel met een ervaring rijker", vertelt Zerrouki in de TC Tubantia.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties