FC Twente Nieuws

"Zerrouki kon bij Feyenoord vier keer zoveel verdienen als bij FC Twente"

"Zerrouki kon bij Feyenoord vier keer zoveel verdienen als bij FC Twente"

Ramiz Zerrouki kende sportief een mindere periode toen bekend werd dat hij de overstap kon gaan maken naar Feyenoord. Vorige week woensdag kwam er een einde aan de zomerse transferperiode en werd duidelijk dat Zerrouki nog minimaal een half seizoen bij FC Twente blijft.

Het werkte bevrijdend, want Zerrouki speelde tegen PSV één van zijn beste wedstrijden in het shirt van FC Twente. Dit tot tevredenheid van BN'er en Twente-supporter Erik Dijkstra. "Ik vond vooral Zerrouki echt ongelooflijk goed", vertelt hij aan tafel bij Veronica Offside.

"Ik vond Zerrouki echt indrukwekkend. Hij wilde héél graag naar Feyenoord en ik hoorde dat hij daar vier keer zoveel kon gaan verdienen als nu bij FC Twente. Feyenoord, prachtige club, dus hij wilde zelf heel graag." Eén ding viel echter niet bij iedereen goed.

"Maar dat hij twee weken terug een interview gaf waarin hij zelf voor de camera zei: ik wil heel graag. Later zei hij ook nog dat de club het hem had kunnen gunnen. Dat vonden veel mensen bij FC Twente niet zo leuk. Dan zit er druk op en dan speel je tegen PSV een dijk van een wedstrijd. Ik vond hem echt geweldig. Echt fantastisch."

Aan tafel ook Wim Kieft. Hij had met name genoten van Cerny. "Die jongen heeft de wel een pak ellende gehad hè de afgelopen jaren. Nu had hij wel geluk dat hij tegen de slechts verdedigende linksback van Nederland speelde. Een Duitser overigens. Je zag wel momenten waarbij hij een hele goed aanname had en snel voorbij zijn speler ging. Hij speelde echt geweldig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties