FC Twente Nieuws

Zerrouki openhartig: "Ik hou van FC Twente, het is een prachtige club"

Zerrouki openhartig: "Ik hou van FC Twente, het is een prachtige club"

In augustus was het Feyenoord dat aanklopte bij Jan Streuer met het nieuws dat ze interesse hadden in Ramiz Zerrouki. Er kwam een bod, maar deze werd van tafel geveegd. Sindsdien bleef het stil vanuit Rotterdam en sloot de transferwindow. Sindsdien speelt Zerrouki als nooit tevoren en lijkt hij bevrijd van de druk die alles met zich meebracht. Hoe kijkt hij zelf terug of deze periode?

"Intensief druk. Het is niet de makkelijkste periode voor een voetballer. Het was de eerste keer dat ik me in die positie bevond. Van alle kanten komen verschillende dingen op je af. Echt van alle kanten beginnen mensen erover. Het is niet dat ik er last van had, maar ik denk dat als je in zo'n situatie zit als speler, dat er zo snel mogelijk duidelijkheid is. Dat duurde in deze natuurlijk tot de allerlaatste dag."

Was het lastig om de focus te houden? "De focus op FC Twente houden was niet zo moeilijk voor mij", vervolgt hij het gesprek met FC Twente TV. "Ik hou van deze club en het is een prachtige club om voor te voetballen. Helemaal als je thuis speelt met dit publiek is het niet moeilijk om hier te voetballen. Maar toch zitten er wel bepaalde dingen in je hoofd. Je bent voetballer en je moet overal mee dealen, dus je moet het op het veld laten zien. Je moet geen excuses hebben."

Had je er tijdens wedstrijden helemaal geen last van? "Helemaal geen last is groot gezegd. Onbewust zit het wel in je hoofd, maar als je op het veld staat ben je aan het voetballen. Voetbal blijft voetbal en je moet doen waar je goed in bent, en dan verandert er niet zoveel. Ik denk dat ik er goed mee om ben gegaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties