FC Twente Nieuws

Zieke Hilgers en Sadílek noodgedwongen gewisseld door Jans

Zieke Hilgers en Sadílek noodgedwongen gewisseld door Jans

FC Twente heeft woensdag weten te stunten met een 2-1 overwinning op Feyenoord in de KNVB-beker. Er moest een verlenging aan te pas komen want na 90 minuten spelen stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord van de lege Grolsch Veste. In die blessuretijd scoorde Ugalde de winnende 2-1.

Nadat Daan Rots in de rust achterbleef in de kleedkamers en Limnios werd ingebracht, voerde Ron Jans ook in de 55e minuut twee wissels door. Het leek erop dat de coach Hilgers en Sadílek wilde sparen, maar het bleken noodgedwongen wissels.

Het tweetal was niet geblesseerd, maar hadden beide last van een misselijk gevoel. "Wij moesten al vroeg twee keer wisselen met Hilgers en Sadílek omdat ze misselijk waren. Daar hou je in die fase geen rekening mee, vandaar dat we al heel vroeg onze wissels hadden verbruikt", zo vertelt Jans na afloop in gesprek met ESPN.

Het waren Bosch en Pleguezuelo die in werden gebracht en met hen wist FC Twente de derde ronde van de KNVB-beker te bereiken. Wat de exacte oorzaak is van de misselijkheid van de spelers is nu nog niet bekend. Na afloop was het tweetal wel weer present om de overwinning te vieren.

PEC Zwolle – FC Twente

Wint FC Twente van PEC Zwolle en houdt bekerheld Unnerstall de nul? Dan win je 3,35 keer je inleg bij BetCity. Registreer je via deze link en ontvang een FREE BET van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Scoort Virgil Misidjan tegen PEC Zwolle de eerste of de laatste treffer? Dan win je maar liefst 8,5 keer je inleg. Klik hier voor alle overige opties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties