FC Twente Nieuws

Ziggo directeur: "Dan gaat FOX Sports 100% op zwart"

Ziggo directeur: "Dan gaat FOX Sports 100% op zwart"

Er is een grote kans dat per 1 september FOX Sports op zwart gaat bij Ziggo. Disney, dat FOX heeft overgenomen, en Ziggo kunnen niet tot een akkoord komen over de voorwaarden. Als Disney de aanpak niet verandert, dan wil Ziggo niet verder praten en gaat FOX Sport per 1 september op zwart.

"De vraag is of Disney bereid is om op een andere manier met ons te praten zoals we nu doen. Als zij dat niet doen dan gaan we 100% op zwart", zo zegt Ziggo directeur Robin Kroes in gesprek met Humerto Tan op NPO Radio 1.

"Disney heeft FOX overgenomen, maar de voorwaarden die nu bij ons neer worden gelegd, die bestonden ook onder FOX tijd. Het heeft dus niet zozeer met de overname door Disney te maken, maar Disney heeft er ook niet voor gekozen om andere voorwaarden neer te leggen dan dat FOX toen deed."

[google]

Humberto Tan: "Jij zegt nu concreet: als jullie er niet uitkomen dan gaat in september de eredivisie bij Ziggo op zwart wat FOX Sports betreft?"

Kroes: "Ja, dat zeg ik. Maar ik zeg er ook bij dat ik dat heel graag wil voorkomen. We hebben dan ook als bedrijf een heel duidelijk aanbod gedaan naar Disney om er uit te komen. Wij willen dat al onze klanten live voetbal kunnen blijven kijken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties