FC Twente Nieuws

Ziyech over irritatie bij FC Twente: "Andersom zouden ze ook niks zeggen"

Ziyech over irritatie bij FC Twente: "Andersom zouden ze ook niks zeggen"

FC Twente heeft zondagmiddag met 2-1 verloren van de nummer twee van de eredivisie Ajax. Een beslissend moment was de penalty die Ajax kreeg in de 69e minuut. Ziyech ging neer na contact met Peet Bijen en kreeg de strafschop mee. De penalty werd uiteindelijk verzilverd door Schöne.

Na afloop was de strafschop het onderwerp van gesprek want volgens Bruggink was deze wel heel erg makkelijk gegeven. "Ik denk dat het geen penalty is. Ik denk dat dit een penalty is zoals de topclubs 'm vaak krijgen. Draai je de situatie om en gebeurd dit aan de andere kant, dan krijg je 'm niet."

[google]Van Peperstraten: "Waar het om gaat, is de overtreding erbinnen of erbuiten." Volgens Bruggink is dit niet waar het hier om gaat. "Het gaat erom of het een overtreding is. Ik vind het geen penalty."

Ook werd Ziyech gevraagd of hij het een penalty vond. "Ik kon doorlopen en voelde dat ik geraakt werd. Ik ging liggen en hij geeft 'm." Of hij de irritatie bij FC Twente begrijpt? "Ja ik begrijp het, maar als het andersom was zouden ze ook niks zeggen", besluit Ziyech in gesprek met FOX Sports.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties