FC Twente Nieuws

"Zolang de schaal niet binnen is, rekenen we ons niet rijk"

"Zolang de schaal niet binnen is, rekenen we ons niet rijk"

Afgelopen zaterdag was FC Twente Vrouwen in de Grolsch Veste met 3-0 te sterk voor PSV. Door de overwinning kan de titel de Tukkers eigenlijk niet meer ontgaan. Met een voorsprong van drie punten en een beter doelsaldo van plus 19 reist de ploeg vrijdag naar Amsterdam voor de laatste wedstrijd van het seizoen en de rechtstreekse confrontatie met Ajax.

Het enige dat FC Twente vrijdag moet zien te voorkomen is dat ze met 10-0 verliezen van de Amsterdammers, iets wat nog nooit eerder is gebeurd. In de competitie won FC Twente beide ontmoetingen met de Amsterdammers. Van stress is dan ook geen sprake bij FC Twente, maar wel een gezonde spanning.

"Er is een gezonde spanning, maar we hebben er vooral heel erg veel zin in. We hebben goed getraind vandaag, het team is er helemaal klaar voor", aldus Casparij op de clubwebsite.

"Zolang we de schaal niet in handen hebben, rekenen we ons niet rijk. We zijn realistisch en willen een goede wedstrijd op de mat leggen. Daarnaast willen we graag onze ongeslagen reeks in stand houden." De ploeg is moment op dit moment iets meer dan zevenenhalve maand ongeslagen in de eredivisie. "Ajax is een sterke ploeg, het zal een leuke wedstrijd worden", besluit de verdediger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties