FC Twente Nieuws

Zondag acties in de Grolsch Veste tegen de oorlog in Oekraïne

Zondag acties in de Grolsch Veste tegen de oorlog in Oekraïne

Komend weekend staat voor FC Twente de thuiswedstrijd tegen sc Cambuur op het programma. Alle eredivisieclubs zullen dit weekend stilstaan bij de afschuwelijke gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden in Oekraïne. De aanvoerders zullen een aanvoerderband dragen in de kleuren van de Oekraïense vlag en er komen uitingen op de led-boarding en videowalls.

"De verschrikkelijke gebeurtenissen in Oekraïne maken op iedereen grote indruk. De sportwereld heeft afgelopen dagen op vele manieren haar afkeuring laten blijken en de bevolking van Oekraïne gesteund. Tijdens de vorige speelronde hebben ook de ploegen in de Eredivisie een signaal afgegeven en daar komt dit weekend een vervolg op", aldus Paul van der Kraan.

"De aanvoerders dragen een aanvoerdersband in de kleuren van de Oekraïense vlag en in De Grolsch Veste geven we ook op de led-boarding en videowalls een signaal af: stop de oorlog. Door dit als clubs massaal te doen kunnen we ook in de Eredivisie onze bijdrage leveren."

"Dat doen we ook bij de regionale actie ‘Twente voor Oekraïne’, die we als FC Twente ondersteunen." ‘Twente voor Oekraïne’ is een inzamelingsactie gestart voor de slachtoffers in Oekraïne. Wil jij helpen en kun je iets missen? Breng het langs aan de Getfertsingel 45 in Enschede. Welke spullen welkom zijn lees je door te klikken op deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties