FC Twente Nieuws

Zorgen om vertraging Busquets: "Altijd 1% kans dat het niet doorgaat"

Zorgen om vertraging Busquets: "Altijd 1% kans dat het niet doorgaat"

Afgelopen vrijdag werd de komst van Oriol Busquets aangekondigd door Gonzalo Garcia. Nu vier dagen laten is de transfer nog altijd niet afgerond en de supporters beginnen zich langzaam te roeren. Gaat hij nog wel komen of zit er een kink in de kabel? Ook clubwatcher Ten Voorde vindt dat het allemaal wel erg lang duurt.

"Hij komt. Daar ga ik wel van uit", zo laat de journalist van de TC Tubantia weten. "De trainer heeft vrijdag gezegd dat het op een paar formaliteiten na rond is. Zolang hij niet op het veld staat is er altijd 1% kans dat het misschien niet doorgaat. Wat mij alleen opvalt is dat dit vrijdag werd gezegd, en hij is er nu nog steeds niet. Het duurt allemaal wel heel erg lang."

[google]

"Dat heeft ongetwijfeld te maken met dat het blijkbaar niet zo soepel is om alle details glad te strijken. Maar het is ook wel zo dat bij Twente dingen te traag gaan. En daar bedoel ik mee dat voetbal een dynamisch bedrijf is en je 24/7 beschikbaar moet zijn. Ik krijg soms het gevoel dat niet bij iedereen de prioriteit bij het voetbal ligt."

"Op het moment dat je met Busquets bezig bent en je moet de formaliteiten afronden, dan moeten er in zo'n weekend mensen paraat staan om alles klaar te maken. De mensen die hun handtekeningen moeten zetten, maar ook alles eromheen. Voetbal moet leidend zijn binnen het voetbalbedrijf, en ik heb niet altijd het gevoel dat binnen de organisatie iedereen beseft wat het betekent om bij een voetbalclub te werken."

"Maar dat is niet iets van nu. Dat gevoel heb ik al veel langer. Het hoort er gewoon bij. Je moet beschikbaar zijn als je in een voetbalbedrijf werkt. Met onze Japanse vriend Nakamura duurde het ook allemaal vrij lang voordat het allemaal afgerond werd. Dat moet gewoon veel sneller kunnen", besluit Ten Voorde kritisch.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties