Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente nog lang niet uitgewinkeld en zet speurtocht naar nieuwe spelers voort

FC Twente heeft deze zomer inmiddels negen nieuwe spelers gepresenteerd. Wout Brama, Tim Hölscher, Ulrich Bapoh (huur), Matthew Smith (huur), Xandro Schenk, Ricardinho, Aitor Cantalapiedra, Nacho Monsalve en Rafael Ramos. Toch is de speurtocht van technisch directeur Ted van leeuwen nog niet voorbij. Hij wil minimaal nog twee spelers toevoeg aan de selectie.

De club is momenteel op zoek naar een creatieve middenvelder. Hierbij zijn de pijlen al maanden gericht op ben Rienstra van AZ. Echter is er nog altijd geen sprake van een akkoord tussen beide partijen. Naast FC Twente zijn er ook buitenlandse clubs geïnteresseerd in de 28-jarige speler.

Naast een creatieve middenvelder is FC Twente ook nog op zoek naar een versterking voor de rechterkant. Ook overweeg de club om een extra doelman aan te trekken nadat Brondeel vorige week geblesseerd raakte aan zijn voet. Mocht de doelman langdurig buitenspel staan dan zal de club zeer waarschijnlijk een extra goalie aan de selectie toevoegen.

Ook centraal achterin is de spoeling dun. Pusic heeft hier de beschikking over Peet Bijen, Nacho Monsalve en Xandro Schenk. Ook kan de trainer beschikken over Felix en Browning van Jong FC Twente, maar of beide spelers al klaar zijn voor het grote werk is twijfelachtig.

Voor welke positie(s) moet FC Twente nog een versterking halen? (meerdere opties mogelijk)

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Foto: Orange Pictures

3
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BenJeppeRoelof Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ben
Gast
Ben

Waarom op zoek naar een creatieve middenvelder terwijl je in 019 een zeer creatieve middenvelder hebt lopen met een jeugdcontract (Thijs v L.) Die jongen moet zsm opgenomen worden in de selectie en klaargestoomd worden

Roelof
Gast
Roelof

Waarom lees ik tot dusverre nooit dat er ook naar een scorende spits gezocht wordt. Het begint echt met een keeper die ballen tegenhoudt en een spits die ze erin schiet. Laten we nu juist op deze posities ernstig tekort komen…wordt wakker!!!!

Jeppe
Gast
Jeppe

Boere heeft al eens bewezen een scorende spits te zijn voor deze divisie met 30 goals. Met het oog op een misschien vertrekkende osama zal ik eerder daar naar kijken.