Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente oefent tegen FC Emmen op bekend terrein

FC Twente oefent tegen FC Emmen op bekend terrein

Degradant FC Twente zal het op woensdag 25 juli opnemen tegen promovendus FC Emmen. De wedstrijd zal worden afgewerkt op et veld van DOS ’37 uit Vriezenveen. Bekend terrein voor FC Twente want de laatste jaren speelden de Tukkers hier meerdere oefenwedstrijden.

FC Emmen is de laatste jaren één van de vaste oefenpartners van FC Twente, maar deze keer zijn de rollen omgedraaid. FC Emmen is voor het eerst in haar bestaan de eredivisionist en FC Twente ‘kleinere’ tegenstander uit de eerste divisie. De wedstrijd wordt gespeeld over twee weken en de verwachting is dat de selectie van FC Twente flink zal zijn uitgebreid.

De club voert momenteel gesprekken met investeerders en de gemeente Enschede om tot een financieel akkoord te komen. De investeerders zouden in totaal 14 miljoen in moeten gaan brengen en de gemeente een extra garantstelling van 7 miljoen euro. Op de achtergrond zouden er ook investeerders bereid zijn om in geval van nood de 7 miljoen euro te financieren. Van de 14 miljoen euro is inmiddels een akkoord gesloten over de eerste 8 miljoen euro. Echter tekenen de investeerders pas op het moment dat de laatste 7 miljoen euro ook is gedekt.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op