FC Twente op volle oorlogssterkte tegen Al-Taawon, drietal debuteert

Vrijdagavond om 19:00 uur speelt FC Twente haar laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2018-2019. De tegenstander is dan Al-Taawon dat speelt in de Saudi Premier League, het hoogste niveau van Saoedi Arabië.

FC Twente zal met de sterkst mogelijke selectie afreizen naar Goor. Dit houdt in dat Brama, Hölscher, Bapoh, Smith, Monsalve, Cantalapiedra, Ricardinho en Ramos allemaal in actie zullen komen. Ramos (foto), Ricardinho en Monsalve zullen hun officieuze debuut gaan maken.

Ook Tom Boere is toegevoegd aan de selectie. De verwachting was dat hij vorige week al zou aansluiten tijdens de oefenwedstrijd tegen het Turkse Göztepe SK, maar hij speelde een dag later één helft mee bij Jong FC Twente dat met 6-3 won van hoofdklasser Silvolde. Boere was op dreef en scoorde de 1-0 en de 2-0 in slechts twee minuten tijd.

Kaartjes voor de wedstrijd zijn morgen te koop aan de kassa. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van GFC in Goor.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!