FC Twente Nieuws

FC Twente organiseert online supportersavond op 30 december 2020

FC Twente organiseert online supportersavond op 30 december 2020

FC Twente organiseert op 30 december een online supportersavond. Dit zal gebeuren via een online tv-uitzending waarin teruggeblikt zal worden op het jaar 2020. De avond zal worden gepresenteerd door Bert Eeftink.

De uitzending begint om 19:00 uur en aan tafel schuiven algemeen directeur Paul van der Kraan, technisch directeur Jan Streuer en aanvoerder Wout Brama aan. De live-uitzending is woensdag 30 december om 19.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van FC Twente.

Heb je vragen voor één van de drie heren dan kan je deze mailen naar media@fctwente.nl. Dit kan tijdens de supportersavond, maar als je nu al vragen hebt dan kan je deze ook nu al doormailen.

Tijdens de supportersavond zal ook de eerst trekking plaatsvinden van de Trots op onze Veste Loterij. Supporters met één of meerdere loten maken kans op één van de vele beschikbaar gestelde prijzen waaronder een nieuwe auto, een seizoenkaart voor tien jaar, een reis ter waarde van 5.000 euro en veel meer. De tweede trekking is tijdens de nieuwjaarsreceptie op 13 januari.

Heb je nog geen loten en wil je toch kans maken op de prijzen? klik dan hier en bestel direct je lot(en).

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties