FC Twente Nieuws

FC Twente presenteert uittenue seizoen 2022-2023

FC Twente presenteert uittenue seizoen 2022-2023

FC Twente heeft vrijdagmiddag het uittenue voor het seizoen 2022-2023 gepresenteerd. Het uittenue refereert naar het tenue waarin FC Twente in het seizoen 2001 speelde. Dat seizoen wisten de Tukkers op historische wijze de KNVB Beker te winnen. Destijds won FC Twente na strafschoppen van PSV.

Ook komend seizoen is Meyba weer de shirtsponser van de club uit Enschede. Een maand geleden werd al het thuistenue gepresenteerd. Met dat shirt wordt verwezen naar de beginjaren ’70. Dit doordat destijds de start was van een succesvolle Europese periode. Ook in het seizoen 2022-2023 gaat FC Twente weer Europees voetbal spelen.

Algemeen directeur Paul van der Kraan gaf vrijdag in de wekelijkse nieuwsbrief al aan dat het derde tenue later deze zomer wordt gepresenteerd. Het uittenue is vanaf nu online te bestellen via shop.fctwente.nl. Ook is het shirt verkrijgbaar in Fanstore De Grolsch Veste en in de Fanstore in de binnenstad van Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties