FC Twente scoort vier keer in oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen

FC Twente heeft maandagmiddag een oefenwedstrijd gespeeld tegen sc Heerenveen. Net als een maand geleden reisde de ploeg van Ron Jans af naar het trainingscomplex van de Friezen. Toen werd met 2-1 verloren, maar deze keer trok FC Twente aan het langste eind. De Tukkers wonnen met 4-3.

Het werd een doelpuntrijke eerste helft waarin maar liefst zes keer werd gescoord. De thuisploeg opende al na acht minuten de score, maar na iets meer dan een half uur spelen stond het 4-1 voor FC Twente. Cleonise (2x), Cerny (strafschop) en Limnios waren trefzeker namens de Tukkers. Vlak voor rust scoorde sc Heerenveen de 2-4.

In de tweede helft werd er lange tijd niet gescoord, tot het moment sc Heerenveen in de 77e minuut wen strafschop kreeg en deze ook benutte. Dit was tevens de laatste treffer van de wedstrijd waardoor FC Twente met 4-3 wist te winnen.