FC Twente sluit voorbereiding af met zege op Konyaspor

FC Twente werkte zondagmiddag haar laatste wedstrijd af in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Gonzalo García García nam het in Fleringen op tegen het Turkse Konyaspor, en wist met 1-0 te winnen.

In de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar ontstonden weinig grote kansen. Vlak na rust zette Javier Espinosa FC Twente op 1-0 voorsprong. In de 53ste minuut was Aitor Cantalapiedra dicht bij de verdubbelingstreffer, echter vloog zijn vrije trap langs de verkeerde kant van de paal. Hiermee eindigde de wedstrijd in 1-0 in het voordeel van de Tukkers.