FC Twente speelt gelijk in oefenduel tegen Jupiler League-middenmoter

FC Twente speelde maandagmiddag een geheim oefenduel tegen FC Emmen. De Tukkers kwamen op het Trainingscentrum te Hengelo niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen de middenmoter uit de Jupiler League.

FC Twente kende een lastige eerste helft, waarin de bezoekende ploeg zelfs op voorsprong kwam. Na rust trok de club uit Enschede de wedstrijd beetje bij beetje naar zich toe. Het dominante spel van FC Twente werd beloond, want spits Jari Oosterwijk tekende voor de gelijkmaker vanaf de penaltystip. Dit meldt de TC Tubantia.

[google]Overigens maakte Hidde ter Avest in het duel zijn terugkeer bij de selectie van FC Twente. De 20-jarige rechtsback is momenteel herstellende van een blessure aan zijn bovenbeen. Ter Avest mocht ruim een uur meespelen in Hengelo.

Opstelling FC Twente: Drommel; Ter Avest, Hooiveld, R.Jensen, Trajkovski; Van der Heyden, Laukart, Buckley-Ricketts; Gjorgjev, Oosterwijk, George.