Nieuws

FC Twente Supporterstoernooi 2012

FC Twente Supporterstoernooi 2012

Zaterdag 26 mei 2012 is het weer zover. Dan organiseert FCT Riessen het jaarlijkse FC Twente 6 tegen 6 supporterstoernooi. De doelstelling is net als voorgaande jaren, dat alle supportersverenigingen van FC Twente uit de gehele regio 1 of meerdere teams inbrengen. De verschillende teams zullen tegen elkaar gaan strijden om die enorme en inmiddels felbegeerde wisselbeker.

We hebben de wisselbeker vernoemd naar onze onlangs overleden oud-voorzitter Arjan Baas. Er zal daarom vanaf dit jaar in het vervolg worden gestreden om de “Arjan Baas Wisselbokaal”. Ook FC Twente supporters die niet zijn aangesloten bij een supportersvereniging mogen zich inschrijven. De bedoeling is om er samen met alle FC Twente supporters één groot feest van te maken.

Het voetbalfestijn zal plaats vinden op het terrein van de Rijssense voetbalvereniging Sportclub Rijssen, waar ondermeer een grote feesttent en een eetgelegenheid aanwezig is. Er zal voor deze dag natuurlijk weer feestelijke muziek worden geregeld en ook voor de allerkleinsten is er weer een springkussen aanwezig. Dus ook voor deze editie geldt weer; kinderen geen bezwaar! Aan het eind van de dag zal de prijsuitreiking worden verricht door FC Twente voorzitter Joop Munsterman.

1e prijs: Arjan Baas Wisselbokaal gevuld met halve liters en een gewone beker
2e prijs: Beker en een meter bier
3e prijs: Beker en een meter bier

Inschrijving via FC Twente.nl
Klik hier

Meer informatie en foto's van voorgaande jaren
Klik hier

FCTRIESSEN.NL

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties