Nieuws

FC Twente supporterstoernooi 2013

FC Twente supporterstoernooi 2013

Op zaterdag 25 mei 2013 organiseert supportersvereniging FCT Riessen weer het jaarlijkse 6-tegen-6 supporterstoernooi. De doelstelling is net als voorgaande jaren, dat alle supportersverenigingen van FC Twente uit de gehele regio met een of meerdere teams deelnemen. Via FCTwente.nl of de website van FCT Riessen is het vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor dit voetbaltoernooi.

De verschillende teams strijden tegen elkaar om de felbegeerde “Arjan Baas Wisselbokaal”. Ook FC Twente-supporters die niet zijn aangesloten bij een supportersvereniging mogen uiteraard deelnemen met een team. De bedoeling is om er samen met alle FC Twente supporters één groot feest van te maken.

Het voetbalfestijn vindt op zaterdag 25 mei plaats op het complex van voetbalvereniging Sportclub Rijssen, waar onder meer een grote feesttent en een eetgelegenheid aanwezig zal zijn. Er is voor deze dag een professionele drive-in aanwezig en voor de allerkleinsten worden er weer diverse activiteiten georganiseerd. Ook als bezoeker bent u ook van harte uitgenodigd! Aan het eind van de dag wordt de prijsuitreiking verricht.

Toernooi info

Dag: Zaterdag 25 mei 2013
Locatie: Sportpark ‘De Koerbelt’ te Rijssen
Aanvang: 13.00 uur
Einde: ca 19.30 uur
Kosten: € 25,- per team incl. een meter bier
Opgave per team: minimaal 6 personen, max. nvt.

Inschrijven kan tot 11 mei 2013

Wanneer je een inschrijving verstuurt, ontvang je een bevestigingsmail. De organisatie van het supporterstoernooi zal vervolgens contact opnemen. Het inschrijfgeld dient vooraf te worden voldaan. De instructies hiervoor ontvangt u via de mail. Kijk voor meer informatie op www.fctriessen.nl.

supporterstoernooi-2013-banner-web

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties