Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente-target zet handtekening onder contract bij Fortuna Sittard

FC Twente-target zet handtekening onder contract bij Fortuna Sittard

Andrija Novakovich is volgend seizoen te bewonderen in het shirt van Fortuna Sittard. De 21-jarige spits, die in de belangstelling stond van onder andere FC Twente, wordt door de Limburgse club voor één seizoen gehuurd van het Engelse Reading FC.

Afgelopen seizoen kwam Novakovich uit voor Telstar. “Er waren meerdere kapers op de kust, maar mijn keuze voor Fortuna is een heel bewuste”, laat de aanvaller weten op de clubsite. “Zij probeerden nog harder dan de rest om me te overtuigen. Daar spreekt veel vertrouwen uit. Ik geloof echt in hun plannen voor de toekomst. Laat die eerste wedstrijd maar komen.”

Technisch directeur Mustafa Aztopal is blij met de komst van de Amerikaan. “Hij speelde een uitstekend seizoen bij Telstar, waardoor meerdere clubs op zijn handtekening aasden”, vertelt hij. “Wij hebben hard ons best gedaan om hem naar Sittard te halen en met succes. Andrija gelooft in het project dat we zijn gestart en heeft vertrouwen in de club. Ik ben dan ook trots dat ik namens de club mag zeggen: welkom Andrija en veel succes toegewenst”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op