FC Twente uitgeschakeld in de beker na doelpuntrijke tweede helft

FC Twente is er niet in geslaagd om de halve finales te bereiken van de TOTO KNVB Beker. De Tukkers verloren in eigen huis met 3-2 van Willem II. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

In deze tweede helft kwam FC Twente twee keer op voorsprong. Twee keer was het Aitor die het doelpunt op zijn naam kreeg. Twee keer kwamen de Tilburgers op gelijke hoogte. De eerste keer ging dit via FC Twente verdediger Gonzalez en de 2-2 kwam op naam van Pavlidis. Drie minuten voor tijd was het invaller Kristinsson die de winnende 3-2 binnen werkte. Het gebeurde na uitermate zwak verdedigen van FC Twente.

Een domper was het vroegtijdig uitvallen van Tim Hölscher die Zekhnini verving. Hij moest in de 25e minuut naar de kant en werd vervangen door Laukart.