FC Twente (v) naar kwart finales KNVB-beker na eenvoudige winst in Amsterdam

Voor FC Twente Vrouwen stond zaterdagmiddag de achtste finale van de KNVB-beker op het programma. De ploeg van Robert de Pauw moest op bezoek bij de amateurs van ASV Wartburgia uit Amsterdam. De Tukkers hadden een makkelijke middag en plaatsten zich eenvoudig voor de kwartfinales van de KNVB-beker.

Na een half uur spelen stond er 0-4 op het scorebord in Amsterdam. Kalma (2x), Stolze en Peddemors waren de makers van de Twentse doelpunten. Dit was tevens de ruststand.

Na rust was het Kalma die in de 57e minuut haar derde en dus een hattrick scoorde. Helaas haalde ze het einde van de wedstrijd niet en moest ze in de 87e minuut naar de kant. Tussentijds scoorde Stolze haar tweede van de dag en bracht de stand op 6-0. Diep in blessuretijd wist Van Domselaar nog een strafschop te keren.