FC Twente-verdediger belangrijk voor Finland onder 20

Richard Jensen speelde donderdagavond een oefenwedstrijd met Finland onder 20 tegen de leeftijdsgenoten Málaga CF. De Finse verdediger was van grote waarde voor de Finnen. De oudere broer van Frederik Jensen was trefzeker tegen de beloften van Málaga CF. De aanvoerder van de beloften van FC Twente heeft nog altijd niet zijn debuut in het eerste elftal weten te maken.

[google]De beloften uit Finland zijn op trainingskamp in Spanje en oefenden tegen Jong Málaga CF. De Finnen waren met 2-1 te sterk voor de Spaanse talenten. De ploeg van Jensen kwam eerst nog op achterstand maar vlak voor rust wist Jensen nog de gelijkmaker te scoren. Snel na rust wisten ze de voorsprong te pakken, wat uiteindelijk de winnende goal bleek. De verdediger van FC Twente speelde de volle negentig minuten mee.

Jensen is bij de Finse talenten ook aanvoerder net zoals bij de beloften van FC Twente. De twintigjarige verdediger speelde dit seizoen in de Tweede Divisie tien competitie wedstrijden mee bij Jong FC Twente. In Finland speelt hij normaal gesproken bij Jong Finland, maar zij liepen de kwalificatie van EK 2017 in Polen mis, waardoor hij mee mocht spelen bij het Finse onder-20 team.[ligatus]