Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente verder met ‘minder handjes’: “Iedereen een mooie avond bezorgen”

FC Twente verder met ‘minder handjes’: “Iedereen een mooie avond bezorgen”

FC Twente degradeerde afgelopen seizoen na 35 jaar aanwezigheid uit de eredivisie. De club uit Enschede moest hierdoor rekening houden met het feit dat ze veel minder inkomsten zou krijgen in de eerste divisie, wat leidde tot een grootschalige inkrimping van de organisatie. FC Twente zal desondanks haar uiterste best doen om de supporters en sponsoren tevreden te blijven stellen.

“In de afgelopen periode heeft FC Twente helaas afscheid moeten nemen van medewerkers”, zo valt te lezen op de website van de club. “Dat was een uitermate moeilijke tijd, omdat velen zich jarenlang met ziel en zaligheid voor de club hebben gegeven. We moeten echter verder en alles dient er op gericht te zijn om de supporters en sponsoren zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn. We willen hen uiteraard dezelfde service en dienstverlening blijven geven.”

Aankomende vrijdag staat de openingswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op het programma. “We willen graag benadrukken dat alle medewerkers van FC Twente alles in het werk zullen stellen om iedereen een mooie avond te bezorgen”, vervolgt men. “We hebben ‘minder handjes’, maar iedereen doet er alles aan om de wedstrijd zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Samen met de inzet van de technische staf en de spelers rekenen we op een hele mooie seizoensopening”, aldus FC Twente.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Foto: Pro Shots

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op