FC Twente verliest onfortuinlijk van Heracles in geheim oefenduel

FC Twente heeft maandagmiddag een geheime oefenwedstrijd gespeeld tegen Heracles Almelo. De wedstrijd werd gespeeld in het stadion van Heracles en gewonnen door de thuisploeg. Na 90 minuten stond er een 3-2 eindstand op het scorebord.

Bij FC Twente maakten Dumic en Markelo hun eerste speelminuten sinds ze geblesseerd af moesten haken. Zowel Dumic als Markelo speelden één helft mee.

FC Twente kwam twee keer op voorsprong door doelpunten van Jeremejeff en Lamprou. De derde treffer van de Tukkers ging echter in eigen doel. Het was de jonge Hilgers die de 2-2 achter De Lange werkte. In de 76e minuut was het Amissi die de winnende 3-2 scoorde namens Heracles.