FC Twente verliest ook van Preußen Münster

FC Twente heeft het trainingskamp in Duitsland afgesloten met een 1-0 nederlaag tegen Preußen Münster, uit de Duitse 3. Liga.

In de eerste helft waren er kansen aan beide kanten. Gutiérrez schoot in de beginfase een vrije trap tegen de lat en ook Castaignos was een aantal keren dichtbij een treffer. De Duitsers waren ook af en toe gevaarlijk, maar gescoord werd er niet.

In de tweede helft kantelde het spelbeeld in het voordeel van Preußen Münster. In het eerste kwartier na rust kreeg de ploeg drie opgelegde kansen, zonder doeltreffend resultaat echter. In de 77e minuut was het wel raak. Clement Halet kopte uit een corner de 1-0 binnen. De schade had een paar minuten later nog groter kunnen worden, maar Sander Boschker keerde een strafschop.

Opstelling FC Twente eerste helft: Marsman; Rosales, Bengtsson, Bjelland, Leugers (Breukers '26); Pelupessy, Janssen, Gutiérrez; Eghan, Promes, Castaignos.

Opstelling FC Twente tweede helft: Boschker; Bouma, Wisgerhof, Bijen, Breukers; Fillinger, Tanda, Peters; Gyasi, Plet, Zschusschen.

Win 2 wedstrijdkaartjes of het shirt van FC Twente!

Doe jij al mee in de verloting van 2 wedstrijdkaarten van FC Twente tegen Ajax, PSV of Feyenoord en een shirt van FC Twente? Deelnemen is heel erg eenvoudig. Like ons op onze Facebookpagina. Volg je ons al? Deel & Like dan DIT bericht op onze Facebookpagina en ook jij doet mee in de verloting. De actie loopt tot maandag 22 juli.