FC Twente verspeelt overwinning in twee minuten tijd

FC Twente speelde vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Al-Taawon uit Saoedi Arabië dat tegenwoordig wordt getraind door voormalig Roda JC trainer Kalazic. In Beckum waren de gasten de eerste helft de bovenliggende partij hetgeen resulteerde in een 1-0 ruststand voor Al-Taawon. Na rust kwam FC Twente snel terug door in de 46e minuut een doelpunt van F. Jensen en in de 50e minuut een goal van Jari Oosterwijk. In de 58e minuut leek Ziyech vanaf elf meter de wedstrijd te beslissen door de 3-1 achter de doelman te werken, maar het liep toch anders.

In slechts twee minuten tijd wist FC Twente de 3-1 voorsprong te verspelen door doelpunten in de 67e en 68e minuut. Het bleek uiteindelijk ook de eindstand.

[google]FC Twente heeft naast het onnodige gelijkspel nog een domper overgehouden aan de wedstrijd. In de eerste helft raakte Vincent Schmidt zeer waarschijnlijk zwaar geblesseerd. Meer hierover, klik hier.

Drommel, Van der Lely (71. Soumaoro), Andersen (61. Katsikas), Bijen, Thesker (46. F. Jensen), Schmidt (R. Jensen), Mokotjo (71. Van der Heyden), Ziyech (71. Da Cruz), Hölscher (84. Vankan), Ede (84. Sahin), Oosterwijk(71. De Jager)

Voor foto's van de wedstrijd, klik hier.