FC Twente voorkomt nederlaag: "Blij zijn dat je een punt pakt"

De beloften van FC Twente zijn gisteren maar weinig opgeschoten in de strijd om degradatie. Toch is oefenmeester Paul Bosvelt tevreden met de 1-1 uitslag tegen Spakenburg op het trainingscentrum in Hengelo. Liever had hij de volle buit gepakt, maar als hekkensluiter van de tweede divisie is elk punt er één.

[google] In de eerste helft was het FC Twente die de dienst uitmaakte. Na een aantal goede kansen was het dan ook de ploeg uit Enschede die via Delano Grootenhuis de voorsprong pakte. In de tweede helft waren het de bezoekers met de meeste kansen en ook dat resulteerde weer in een doelpunt. Na een doelpunt van Philip Ties was het aan keeper Timo Platel de schone taak om een nederlaag te voorkomen.

Paul Bosvelt kan leven met een punt, ook al had er misschien wat meer ingezeten. "We begonnen goed en hadden in de eerste helft ook de kans om op 2-0 te komen. Na rust kwamen we een paar keer goed weg en moet je uiteindelijk blij zijn dat je een punt pakt. Winnen was mooi geweest, ook omdat de ploeg dat vertrouwen zou geven." vertelt hij op de officiële website van FC Twente.