FC Twente Vrouwen begint seizoen met ruime overwinning

FC Twente Vrouwen is het seizoen met een ruime overwinning begonnen. In de wedstrijd in de BeNe League wist de kampioen met 1-7 te winnen van OH Leuven.

Al na 8 minuten wist Anouk Dekker FC Twente Vrouwen op een 0-1 voorsprong te zetten. Later wisten Shanice Van de Sanden (2x), Sherida Spitse, Anouk Dekker en Maayke Heuver nog te scoren, waardoor de ruststand werd bepaald op 0-6.

In de tweede helft vielen er een stuk minder doelpunten. Vera Berends wist de 0-7 te maken. Ook OH Leuven wist via Charlotte Cranshoff wat terug te doen. Zij wist een vrije trap binnen te koppen.

Door deze grote overwinning begint de kampioen van vorig jaar de competitie dit jaar met een eerste plaats op de ranglijst.

Dinsdag speelt FC Twente Vrouwen de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Op het terrein van ATC '65 is Lierse SK dan de tegenstander. De wedstrijd begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Opstelling FC Twente Vrouwen:
Van Veenendaal, Bakker, Worm, Munsterman, Van de Sanden (Berends 46'), Spitse, Dekker (Jansen 71'), Heuver, Roord, Wigger, Bosveld.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.