Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen bindt twee talentvolle speelsters

FC Twente Vrouwen heeft zich voor komend versterkt met de talentvolle speelsters Anne Bhagerath en Lois Niënhuis, meldt FC Twente via haar website. De speelsters uit respectievelijk Oldenzaal en Lichtenvoorde hebben een Talentplek bemachtigd in de selectie van Tommy Stroot.

Bhagerath is zeventien en begon op 5-jarige leeftijd met voetballen bij De Esch in Oldenzaal, waarna ze alle teams van de toenmalige jeugdopleiding bij FC Twente heeft doorlopen. Afgelopen seizoen kwam de linksbenige speelster uit in het shirt van FC Berghuizen.

De linkspoot is blij met haar terugkeer bij FC Twente. “Aansluiten bij de selectie in het nieuwe seizoen is waar ik naar toe heb gewerkt sinds ik destijds in de O14 trainingsgroep bij FC Twente begonnen ben. Dat dit gelukt is, daar ben ik heel blij mee. Ik kijk er naar uit komend seizoen steeds beter te worden en hopelijk zoveel mogelijk speelminuten te kunnen maken.”

De 16-jarige Niënhuis speelt sinds haar zesde bij Longa uit Lichtenvoorde en heeft in de voormalige jeugdopleiding van FC Twente deel uitgemaatk van de trainingsgroepen van onder 14 en onder 16. Ook zij is blij met de terugkeer bij FC Twente.

“Het is mijn droom eerste keeper bij FC Twente Vrouwen te worden. Ik ben op de goede weg nu ik na de jaren in de trainingsgroepen bij de eerste selecte zit komend seizoen. Daar ben ik trots op. Mijzelf steeds verder ontwikkelen en dichter bij mijn doel komen daar kijk ik voor de toekomst naar uit.”

Stroot zelf is ook zeer content met het aantrekken van de twee talentvolle speelsters. “We zijn blij dat we deze twee jonge en talentvolle meiden door middel van een Talentplek aan ons kunnen binden. In het verleden hebben ze al deel uit gemaakt van de meidenopleiding. We zien toekomst in deze speelsters en willen met hen het aanwezige talent verder ontwikkelen zodat ze kunnen toegroeien naar het Eredivisie niveau dat we nastreven”, besluit hij.

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op