FC Twente vrouwen kan niet winnen van Ajax

De vrouwen van FC Twente zijn er niet in geslaagd om de topper van gisteravond te winnen. Er werd met 2-2 gelijkgespeeld. De doelpuntenmakers waren Lineth Beerensteyn en Jil Roord.

[google]De vrouwen begonnen niet goed aan de wedstrijd en kwamen na 15 minuten op achterstand. Voor Ajax was Anouk Hoogendijk trefzeker. Daarna kreeg FC Twente kansen en kwam het verdiend op gelijke hoogte door een doelpunt van Beerensteyn.

Ook na rust was was FC Twente sterker dan Ajax. Onder meer Lenie Onezia en Roord kregen kansen. Toch was het Ajax dat opnieuw op voorsprong kwam en Van den Bighelaar maakte 2-1 voor de Amsterdammers. Uiteindelijk zette Jill Roord FC Twente naast Ajax en de wedstrijd eindigde dus in een remise. Hierdoor staan de vrouwen van Ajax bovenaan met 22 punten. FC Twente staat tweede met 19 punten.