Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen kan zich geen misstap veroorloven tegen sc Heerenveen

FC Twente Vrouwen kan zich geen misstap veroorloven tegen sc Heerenveen

FC Twente Vrouwen is afgelopen vrijdag de koppositie kwijtgeraakt aan regerend landskampioen Ajax Vrouwen. De ploeg van Tommy Stroot verloor in het hol van de leeuw met 3-2. Veel tijd om terug te kijken op het duel heeft FC Twente Vrouwen niet want dinsdagavond wacht alweer de volgende tegenstander, sc Heerenveen Vrouwen. Een wedstrijd waarbij de Tukkers zich geen misstap kunnen veroorloven.

Trainer Tommy Stroot is blij dat de volgende speelronde zo snel op de agenda staat. “Zo hebben we niet de tijd om teveel aandacht te schenken aan Ajax, de focus ligt nu bij Heerenveen-thuis.”

Toch wil de trainer kort terugblikken op de verloren wedstrijd in Amsterdam. “Het was niet onze allerbeste wedstrijd”, zo laat hij weten in gesprek met de TC Tubantia. “Eigenlijk verdiende Ajax ook om te winnen, hoe zuur de nederlaag ook voor ons was. Het was al lang knap hoe spannend we het hebben kunnen houden en hoe effectief we waren.”

De wedstrijd wordt dinsdagavond afgetrapt om 19:30 uur op het terrein van ATC ’65 in Hengelo. Diezelfde avond moet koploper Ajax op bezoek bij PSV.

Reageer op dit artikel

3 Reacties op "FC Twente Vrouwen kan zich geen misstap veroorloven tegen sc Heerenveen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jan
Gast

Hans weet hoe het werkt Knap!

Hans Wallin
Gast

De mannen kunnen een voorbeeld nemen aan de vrouwen

Richard99
Gast

Hoezo…. spelen om het kampioenschap en dan verliezen van de concurrent ?
Dat is niet waar het om gaat als je zo dicht bij bent lijkt me.